logo

De opdrachten voor dit jaar (2018 – 2019) zijn divers.

Iedereen kan op de clubavond zijn/haar mooiste foto laten zien en kan er iets over vertellen. Elke clubavond sluiten we af met de foto van de dag die het meest aansluit met de opdracht. De foto’s worden aan het einde van het seizoen opgenomen in een foto-jaarboek.

Voor vragen of kan je het beter, kom ook op de clubavond! Mail of bel ons.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

ELFIA HAARZUILENS 2019

9 januari -27 maart

€25

13 en/of 14 April 2019:

Komt het zien, horen, proeven, ervaren – en… zegt het voort! Aldus de site van Elfia. Het programma van Elfia Haarzuilens is als volgt;  Workshops, auteurs, de kostuumparade, acts, Hall of the Muses, bands – te veel om op te noemen. Bewonder je helden of wordt er zelf een. Laat je verrassen, betoveren, uitdagen en prikkelen. Vervoer of laat je in vervoering brengen. Doe je zelf 1 of 2 dagen tegoed aan de sprankelende Elfiaanse energie. Maar boven alles: droom – want op Elfia you’ll never dream alone!

Ons voorstel is foto’s te schieten op alles wat los loopt en vast zit…., ga je mee laat het ons weten! Op zaterdag of zondag, de kosten zijn voor jezelf en ongeveer 25€ voor intree.

Voor de planning, vervoerskosten e.d. kunnen de leden zich aanmelden via onze fotoclub avond of app.   Nog geen lid, mail ons!

Voor meer informatie  zie    :  https://www.elfia.com/tickets/ticketprijzen

 

Gegevens

Begin:
9 januari
Einde:
27 maart
Kosten:
€25
Evenement Tags:
Website:
https://www.elfia.com/haarzuilens/

Locatie

Kasteel de Haar
Kasteellaan 1
HAARZUILENS, Utrecht 3455 RR
+ Google Maps