De opdrachten voor dit jaar (2018 – 2019) zijn divers.

Iedereen kan op de clubavond zijn/haar mooiste foto laten zien en kan misschien iets over vertellen. Elke clubavond sluiten we af met de foto van de dag, die foto die het meest aansluit met de opdracht komt in het foto-jaarboek.

Voor vragen, kom eens naar onze clubavond!

Afgelopen Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

januari 2019

KLEDING MAKEN DE MAN

9 januari @19:30

KLEDING MAKEN DE MAN

REGEN FOTOGRAFIE

23 januari @19:30
+ Google Maps

De opdracht "Regen Fotografie" is niet alleen een uitdaging maar... Een foto in de regen hoeft geen regen foto te zijn!

februari 2019

Uitje “Zuidas Amsterdam” 6 maart 2019 valt in de regen

1 februari @18:15 -6 maart @23:30

Zeer gewaardeerde club leden, We hebben het plan gehad om woensdagavond 6 maart naar de Zuidas te gaan, dat gaat niet door vanwege het weer. We spreken zeker nog een keer af om daar de architectuur in het "donker" te fotograferen. Hopende dat op de kantoren het personeel overuren maakt, waardoor er genoeg licht is in de gebouwen. We vertrekken vanaf t station centraal Alkmaar om +/- 18.30 uur. Voor diegene die mee willen gaan, geef het door via mail…

CONTRIBUTIE 2019

2 februari @16:00 -6 februari @17:00
€45,00

Beste leden, De meeste leden hebben de contributie voor 2019 voldaan, daarvoor mijn dank.  Helaas hebben we voor dit jaar 3 afmeldingen en komen we 18 leden. Met vriendelijke groeten Namens de fotogroep “De Waag” Uw penningmeester.

VERDWIJN PUNT

6 februari @19:30
+ Google Maps

Duik in je foto en zorg dat je "Verdwijn Punt" zichtbaar is en misschien kom je wel in het jaarboek!

GEZIEN VANUIT HET OOG VAN EEN DIER

27 februari @19:30 -23:00
+ Google Maps

Deze avond beginnen we met de Algemene Leden Vergadering (ALV) waarin we "Wat Was, Is en Toekomst" bespreken en het bestuur de toestemming vraagt om zo door te gaan. Als er tijd over is gaan we de foto's eens ander zien, "Gezien vanuit het oog van een dier".

ALV 2019

27 februari @19:30 -21:00
+ Google Maps

Het bestuur van Fotoclub De Waag nodigt de leden uit om op 27 februari de Algemene Ledenvergadering bij te wonen.   We gaan tijdens de clubavond natuurlijk de agendapunten bespreken en als u een idee hebt die u mist op de agenda kunt u dit aangeven. De agenda zal door de Secretaris een dezer dagen naar u worden toegezonden via de mail.

maart 2019

SAAIE FOTO MUTEREN

13 maart @19:30
+ Google Maps

De opdracht voor deze avond is voor de PS, LR, Pro en andere die van niets iets kunnen maken. Leg een uit dat wat er allemaal gedaan is om het resultaat zo te laten veranderen in een sfeervolle foto (witbalans)beide foto's meenemen.

+ Exporteer Evenementen