De opdrachten dit jaar (2018 – 2019) zijn divers.

Iedereen kan op de clubavond zijn/haar mooiste foto laten zien en kan misschien iets over vertellen. Elke clubavond sluiten we af met de foto van de dag, die foto die het meest aansluit met de opdracht komt in het foto-jaarboek.

Voor vragen, kom eens naar onze clubavond!

Afgelopen Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

maart 2019

RAFELENDE RANDEN VAN DE STAD (27 maart 2019) CLUBAVOND

+ Google Maps

Maak een serie van 3 foto's  van de stad. Rafelende randen van de stad is een plek waar iets is geweest maar de plek nog niet is gebouwd. Dit kan een reden hebben denk bijvoorbeeld de familie, organisatie of gemeente heeft een langlopende juridisch geschil. Met andere worden.... zoek de plek en laat het zien.

april 2019

PORTRET (10-04-2019) CLUBAVOND

10 april @19:30
+ Google Maps

Men zegt wel een een "Een echte Vermeer".  Wat bedoelen we daar mee en kan je dat laten zien in een foto? Vanavond is lichtval op een portret de opdracht.

ELFIA HAARZUILENS 13 April 2019

13 april @09:00 -17:00
Kasteel de Haar, Kasteellaan 1
HAARZUILENS, Utrecht 3455 RR
+ Google Maps

13 april 2019: Komt het zien, horen, proeven, ervaren – en… zegt het voort! Aldus de site van Elfia. Het programma van Elfia Haarzuilens is als volgt;  Workshops, auteurs, de kostuumparade, acts, Hall of the Muses, bands – te veel om op te noemen. Bewonder je helden of wordt er zelf een. Laat je verrassen, betoveren, uitdagen en prikkelen. Vervoer of laat je in vervoering brengen. Doe je zelf tegoed aan de sprankelende Elfiaanse energie. Maar boven alles: droom –…

Meer weten »

Fotogroep Bergen op de clubavond (24-04-2019)

24 april @08:00 -17:00
+ Google Maps

Met veel plezier komt onze buren, Fotogroep Bergen, op bezoek. Als het goed is worden de agenda's op elkaar afgestemd en geven ze hun "Refectie" op de clubavond. Kijk eens op de site van Bergen!

REFLECTIE (24-04-2019) CLUBAVOND

24 april @19:30
+ Google Maps

Ooit wel een gezien wat er niet is... Met deze opdracht kunnen we de reflectie van iets, iemand of .. Neem je mooiste foto mee want de buren kijken mee...

mei 2019

KRANTEN FOTO (08-05-2019) CLUBAVOND

8 mei @19:30
+ Google Maps

Heb je een artikel in de krant gelezen en het spreekt je wel aan of iet actueels gelezen en je hebt daar een beeld bij? Maak een een foto waar je dit kan verwoorden en neem de krant ook mee!

Meer weten »

Fotoclub AFV Zaanland komt (18-05-2019)

18 mei @10:00 -17:00
+ Google Maps

Fotoclub AFV Zaanland komt eraan! (eindelijk een AZ-je) Leden, De agenda's trekken en de datum is 18 mei geworden, wat we gaan doen is nog de vraag.  Natuurlijk laten we de 7 (+) leden  de mooiste dingen zien van onze stad. Graag in de komende periode, bijvoorbeeld a.s. woensdag, even doorgeven wie deze datum ook aanwezig kan zijn. Het vervolg is straks te lezen op deze site. Alvast een impressie van AFV Zaanland, kijk eens op hun site.

+ Exporteer Evenementen