Welkom op de site van fotogroep "De Waag"

Fotogroep "De Waag" is er voor iedereen die graag fotografeert.
Er zijn zeer gedreven fotografen bij de club maar ook mensen die niet zo fanatiek zijn.
Deze mensen komen vooral voor advies en de gezelligheid. Toch komen ze er snel achter dat hun foto's steeds beter worden en dat het leuk is om foto's ook eens buiten de huiselijke kring te laten zien.

De leden van de fotogroep komen meestal twee keer per maand bij elkaar (zie agenda) in het Buurthuis "De Eenhoorn".
Tijdens deze bijeenkomsten worden de meegebrachte foto's besproken. Tevens wordt er aandacht besteed aan het digitaal bewerken van de foto's.

Enkele keren per jaar maakt de club uitstapjes, waaronder ook een weekend om inspiratie op te doen. Verder vindt er uitwisseling met andere clubs plaats en worden er sprekers uitgenodigd.

Mocht u meer willen weten over onze fotogroep dan nodigen wij u uit om eens een clubavond te bezoeken. Neem gerust contact op voor meer info.

Graag tot ziens.

Voorzitter: