De clubavonden (blauwe achtergrond) zijn opgenomen in de agenda.Op de clubavond bespreken we de ingeleverde foto’s en veel meer op een vriendelijke manier met elkaar.

De agenda is voor de gezamenlijke opdrachten, exposities, activiteiten en clubuitjes.

U bent van harte welkom op onze clubavond!

CLUBAVOND 13-06-2022 HDR

13 juni @19:30 -22:00

Laatste  clubavond van het seizoen

thema : HDR Fotografie

Met een HDR-foto gaan we een stapje verder dan wat er mogelijk is met een enkele ‘normale’ foto. Hiervoor maak je namelijk meerdere foto’s die qua beeld gelijk zijn, maar verschillen qua belichting. Bij de foto met de langste belichting zal je zien dat de schaduwen goed belicht zijn, maar dat de hooglichten overbelicht zijn en geen details meer bevatten. Aan de andere kant heb je op de foto met de kortste belichting juist in de lichtere delen van de foto nog veel details. Hierbij valt op dat juist de schaduwpartijen in de foto te donker zijn.

Datum:
Tijd: